1000₺ Üzeri Tüm Alışverişlerde  ÜCRETSİZ KARGO! - Çengelköy Baharatçısı Kavacık Şube
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

İMMU-NAT Yaban Mersini Ekstratı 250ml

Marka
Stok Kodu
AGNRSX23
Garanti Süresi
24 Ay
640,00 TL

İMMUNAT Yaban Mersini Ekstraktı 250 ml

Yaban Mersini Ekstraktı, vaccınıum myrtıllus Bitkisinden 250 Ml Üretilmiş Olup, İçeriğinde Başka İlave Bir Madde Yoktur.

Yaban Mersini Ekstraktı, Doktor Tarafından Başka Bir Kullanım Şekliyle Tavsiye Edilmediği Zamanlarda, Sabah 1 Ölçek, Akşam 1 Ölçek Olmak Üzere Günde 2 Defa Olmak Üzere Yemeklerden 1 Saat Sonra 1 Bardak Su İle Tüketilmelidir. Yaban Mersini Ekstraktı Tüketimi İle İlgi, Danışman Hekimimizden Bilgi, Alabilirsiniz.

Yaban Mersini Ekstraktı Sıvı Likit Olarak ve 250 Ml Olarak Üretilmektedir.

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşletme Kayıt Numarası:ISO22000:2005 (HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points – Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları standartlarını ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi)

Kalite Yönetim Sistemi: ISO 9001:2008

Neden Yaban Mersini Ekstraktı Kullanımı önerilir ?
İMMUNAT® Yaban Mersini ekstraktı, yaban mersini meyvesinden üretilmektedir. İçeriğinde başka bir yardımcı veya dolgu maddesi bulunmaz.

Yaban Mersini Ekstraktı Nedir ?
Yaban Mersini Ekstraktı, Fundagiller (Ericaceae) familyasından olan Yaban mersini meyvelerinden üretilmektedir. Birçok bilimsel kaynakta da adı geçen yaban mersini meyvesi özüdür.

Kullanım Önerisi – Nasıl Kullanılır
Günlük olarak sabah 1 ölçek, akşam 1 ölçek kullanılması tavsiye edilmektedir. (5ml. ölçekli kaşık kutu içerisinde yer almaktadır). Yemeklerden 1 saat sonra bir bardak su ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir.

Kullanılan Bitkinin(Botaniğin) Latince Adı : Vaccinium Myrtillus

Kullanılan Bitkinin(Botaniğin) İngilizce Adı : Bilbery

Bitkinin Kullanılan Kısmı : Meyve

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
İMMU-NAT Yaban Mersini Ekstratı 250ml İpek Naturel ile doğal ürünleri tek adreste bulacağınız %100 güvenilir, uygun fiyatlı ve iade garantili online alışveriş sitesidir. AGNRSX23
İMMU-NAT Yaban Mersini Ekstratı 250ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.