1000₺ Üzeri Tüm Alışverişlerde  ÜCRETSİZ KARGO! - Çengelköy Baharatçısı Kavacık Şube
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Argan Yağı Faydaları, Fiyatları ve Çeşitleri

28-07-2022 09:45
Argan Yağı Faydaları, Fiyatları ve Çeşitleri

Argan Yağı Nedir?

Argan yağı, Fas'ta yetişen ve dünyada çok küçük bir bölgede bulunan argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir üründür. Sayısız faydaları ile bilinen argan yağı, özellikle saç ve cilt için bakım amacıyla sıklıkla tercih edilmektedir. İçerdiği vitaminler ve asitler sayesinde besleyici, onarıcı ve nemlendirici işlevleri vardır.
Argan yağı, argan meyvelerinin çekirdeklerinden soğuk presleme ile elde edilir. En kaliteli ürünler, sertifikalı organik yetiştirme işlemlerinden gelen organik yağ ile yapılır.
Bu yağın kozmetik ürün olarak kullanıldığında çok az yan etkisinin olduğunu bilmek de önemlidir. Bu nedenle akne veya sedef hastalığı gibi çeşitli cilt rahatsızlıklarını tedavi etmek için dermatologlar tarafından sıklıkla tavsiye edilir.
Bileşimi kaynağına göre değişir: Fas Argan Yağı yüksek oranda doymamış yağ asitleri (yaklaşık %80) ve linoleik asit (%50'den fazlasını oluşturur) içerir. Bu yağ türü, saflık düzeyine bağlı olarak berrak, sarımsı veya kırmızımsı kahverengi olma eğilimindedir.

Argan Yağı Faydaları Nelerdir?

Argan yağı, Fas'a özgü bir ağaç olan argan ağacının (Argania spinosa) meyvesinden elde edilen bir yağdır. Zengin bir E vitamini kaynağıdır ve ayrıca yüksek düzeyde skualen, sterol ve karoten (provitamin A) içerir. Bileşimi, bitkisel yağlar arasında benzersizdir ve bu da onu birçok cilt yararı için aranan bir kozmetik ürün haline getirir.
Argan yağı, doğal bileşenleri ile pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için son derece fonksiyonel bir kullanım sunabilir. Argan yağı faydaları, cildi onarmaktan yeterince nemlendirmeye kadar birçok bakım sürecini içerir. Yağın sahip olduğu Omega, cildin sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Antioksidan özelliği ile bilinen argan yağı, cildinizi mikroplardan arındırarak hijyene de katkı sağlayabilir. Derinlemesine temizleyen argan yağı, sivilce ve sivilceler üzerinde de etkili olabilir. Bu sayede pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza destek olabilir. Üstelik bunu yaparken cildi tahriş etmez. Aksine onarıcı özelliği sayesinde ciltteki izlerin hafiflemesine de yardımcı olabilir.

Argan yağı faydaları çoktur. Yağ, doğal bileşenleri ile pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için son derece fonksiyonel bir kullanım sunabilir. Argan yağı faydaları, cildi onarmaktan yeterince nemlendirmeye kadar birçok bakım sürecini içerir. Yağın sahip olduğu Omega, cildin sağlığını iyileştirmeye yardımcı olabilir. Antioksidan özelliği ile bilinen argan yağı, cildinizi mikroplardan arındırarak hijyene de katkı sağlayabilir. Derinlemesine temizleyen argan yağı, sivilce ve sivilceler üzerinde de etkili olabilir. Bu sayede pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza destek olabilir. Üstelik bunu yaparken cildi tahriş etmez. Aksine onarıcı özelliği sayesinde ciltteki izlerin hafiflemesine de yardımcı olabilir.
Argan Yağının Cilde Faydaları
Argan Yağının Saç İçin Faydaları
Argan Yağının Tırnaklara Faydaları

Argan Yağı Fiyatları Nedir?

Argan yağının doğal faydaları için çeşit çeşit ürünlerden birini ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz. Bakım, sağlıklı doğal cilt ve kozmetik dünyasında çok sayıda çeşitlerinin bulunması Argan yağının sıklıklakullanılmasını sağlar. İhtiyaçlarınıza  uygun özelliklerdeki ürünler içerisinde her yerde çabucak  bulunmasını sağlar. Vücuda, cilde ve saçlara ortak kullanım içeren argan yağı formüllü ürünler olduğu gibi özelliğe bağlı olarak ayrı tasarlanan ürünler de mevcuttur. Tercih edebileceğiniz ürünler içerisinde argan yağı 20 ml, 50 ml, 100 ml, 1 lt gibi farklı çeşitlerde müşterilerimize sunmaktayız. Argan yağı litre fiyatı markadan markaya değişiklik göstermektedir. Yanı sıra markadan bağımsuz yapın içerisinde bulunan bileşenler de argan yağı fiyat farklılığına neden olabilir. Ayrıca sitemizde bütçenize uygun argan yağı çeşitlerini bulmak mümkündür. En ucuz argan yağı ürünlerimizden size uygun olanı kolay ve hızlıca seçip alabilirsiniz. Bu sayede cildinize ve saçınıza eşsiz bir deneyim yaşatarak bakımlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bütün bitkisel yap ihtiyaçlarınızı İpek Naturel web sitemiz üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Argan ile bitkisel yağlar arasından alacağınız başka bir ürünün güzelliğinize güzellik katmasını deneyimleyebilirsiniz. 

Argan Yağlarını Aşağıdaki Listemizden Satın Alabilirsiniz.

argan yağı


Mutlu ve sağlıklı günler...

 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.