1000₺ Üzeri Tüm Alışverişlerde  ÜCRETSİZ KARGO! - Çengelköy Baharatçısı Kavacık Şube
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kakao Yağı Fiyatları ve Çeşitleri

07-07-2022 10:31
Kakao Yağı Fiyatları ve Çeşitleri

Sağlıklı ve Güvenli Kakao Yağı Çeşitleri İpek Naturel’de!

Kakao yağı yüzyıllardır kullanılan doğal bir üründür. Birçok farklı kullanımı vardır, ancak çoğu insan onu çikolatanın bir bileşeni olarak bilir. Bu ürün antioksidanlar içerir ve kardiyovasküler hastalık riskini azaltmaya yardımcı olabilir.
Kakao yağı, rujlar ve nemlendiriciler de dahil olmak üzere birçok kozmetik türünde önemli bir bileşendir. Bu ürün kakao çekirdeklerinden farklı yöntemlerle elde edilmektedir. Ekstraksiyon işlemi düşük sıcaklıklarda gerçekleştirilir ve herhangi bir kimyasal bileşik gerektirmez.
Kakao yağı, cilt elastikiyetini artırmak da dahil olmak üzere birçok sağlık yararına sahiptir. Yüzdeki kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltarak yaşlanmanın etkilerine karşı korunmaya yardımcı olur. Bu ürün ayrıca hamilelik veya kilo kaybının neden olduğu vücuttaki çatlakları azaltmaya yardımcı olur. Dudaklarınızı her zamankinden daha yumuşak ve güzel yapmak için kakao yağı kullanabilirsiniz!
Kakao yağını kullanmanın en iyi yolu, bu tedavi yönteminden maksimum sonucu alabilmeniz için bal veya zeytinyağı gibi diğer malzemelerle karıştırmaktır!

Kakao Yağı Özellikleri

kakao yağı
Bu ürünün vücudumuz ve sağlığımız için çok faydalı olmasını sağlayan birçok özelliği vardır. Aşağıdakiler özelliklerinden bazılarıdır:
• Kan dolaşımını iyileştirir ve yüksek tansiyonun düşmesine yardımcı olur.
• Ciltteki kırışıklıkların ve yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcı olur.
• Serbest radikallerin neden olduğu hücre hasarını önleyen E vitamini ve antioksidanlar açısından zengindir.
• Cildinizi nemli tutar ve kuru cilt problemlerini önler.
• Bu ürünün anti-inflamatuar özellikleri, cilt yüzeyindeki kızarıklık ve egzama salgınlarından kurtulmayı sağlar.
• Yüzünüzdeki sebum salgısını düzenlemeye yardımcı olur, yağlı cilt tipiniz varsa yüzünüzde veya sırtta sivilce oluşumunu engeller.

Cilt ve Saç Bakımı İçin Kakao Yağı Fiyatları
kakao yağı kremi

Doğal kakao yağı kremi vitaminler, mineraller ve antioksidanlar açısından zengindir, bu da onu cildiniz için iyi bir seçim haline getirir. A ve E vitaminlerinin zengin içeriği cildinizin sağlıklı kalmasına yardımcı olur.
Ürün, cildi çevresel hasarlardan koruyan bir antioksidan olan E vitamini içerir. Ayrıca cilt hücrelerini yenileyen ve elastikiyetlerini artıran A vitamini içerir.
Kakao yağı kremi kuru ve hassas cildi nemlendirmek için kullanılır. Ayrıca soğuk hava veya rüzgar gibi dış etkenlere karşı da koruma sağlar. Bu, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir.
Yaşlanma karşıtı özelliklerine ek olarak, kakao yağı, vücudun kızarıklık veya akne lekeleri gibi iltihaplı bölgelerinin tedavisine yardımcı olan anti-inflamatuar özelliklere de sahiptir.

Kakao yağı, kakao çekirdeklerinden elde edilen doğal bir yağdır. Yunanca "tanrıların yemeği" anlamına gelen teobroma yağı olarak da bilinir. Bu ürünün ana bileşeni, onu mükemmel bir cilt nemlendiricisi yapan oleik asittir. Kakao yağı kremi yüzyıllardır kadınlar tarafından cildini yumuşak ve pürüzsüz tutmak için kullanılmıştır. Birçok çalışma, kakao yağının antibakteriyel özelliklere sahip olduğunu ve yaraları ve yanıkları tedavi etmek için kullanılabileceğini göstermiştir.
Kakao yağı kullanmanın birçok faydası
Kakao yağı kremi A, E, B1, B2, B6 ve K1 vitaminlerinin yanı sıra magnezyum, demir ve çinko gibi mineralleri içerir. Bu bileşenler sağlıklı cilt ve saçı korumak için gereklidir. Düzenli kullanımda, sadece birkaç hafta içinde gözle görülür sonuçlar göreceksiniz:
Kuru cildi nemlendirir: Kakao yağı, nemi gözeneklerinizin içinde kilitli tuttuğu için çok kuru cilde sahip kişiler için idealdir. Bu, zamanlarının çoğunu içeride geçirenler veya havanın normalden daha kuru olduğu soğuk iklimlerde yaşayanlar için mükemmeldir.
Hasar görmüş saçları onarır: Saçlarınız sürekli ısıya maruz kalma veya boyalar veya düzleştirme ürünleri gibi kimyasal işlemlerden dolayı bölünmüş uçlarınız veya hasar görmüş saçlarınız varsa, o zaman

Kakao yağı kremi, kakao çekirdeklerinden yapılan kozmetik bir üründür. Kakao çekirdeği binlerce yıldır çikolata yapmak için kullanılıyor ama aynı zamanda başka birçok kullanımı da var. Kakao yağı kremi cilt, saç ve tırnaklarda kullanılabilen nemlendirici ve besleyici bir maddedir. Cildiniz için elastikiyeti artırmak, kırışıklık ve kuruluk gibi yaşlanma belirtilerini azaltmak gibi birçok faydası vardır.

Kakao Yağı Kreminin Faydaları

Kakao yağı kremi, yağlı ve akneye meyilli ciltler dahil tüm cilt tipleri için mükemmel bir nemlendiricidir. Cildinizdeki doğal yağları geri kazanmaya ve soğuk hava veya klima gibi çevresel faktörlerin neden olduğu kuruluğu en aza indirmeye yardımcı olur.
Kakao yağı kremi ayrıca vücudunuzdaki sağlıklı hücrelere zarar veren ve kırışıklıklar ve ince çizgiler gibi yaşlanma belirtilerini hızlandıran serbest radikallerle savaşan antioksidanlar sağlayarak cildinizin genç görünmesine yardımcı olur.
Kakao Yağı Krem Kullanım Alanları
Kakao yağı kremini tek başına kullanabilir veya cildinizi nemlendirmedeki etkinliğini artırmak için losyonlar veya vücut yağları gibi diğer ürünlere ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda güzel kokan lüks bir köpük istiyorsanız, kalıp sabun veya sabun gibi ürünlere de ekleyebilirsiniz!


Kakao Yağlarını Aşağıdaki Listemizden Satın Alabilirsiniz.

kakao yağı çeşitleri

Sağlıklı günlerde kullanın...





IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.